Ízletes flavonoid lekvárok

Flavonoid
Flavonoid

Ön is szeretne megszabadulni a puffadástól, a székrekedéstől vagy az állandó hasmenéstől? Akkor vegye szemügyre a fittplaza.com webáruház prémiumminőségű termékeit! A flavonoid tartalmú lekvárok nemcsak abban segítenek, hogy bizonyos betegségeket megelőzzenek, de a már meglévő egészségügyi problémákon is megpróbálnak javítani. A speciális lekvárok legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy természetes összetevőket tartalmaznak.

Ezen ok miatt rövid idő alatt felszívódnak a hatóanyagok a szervezetben és azonnal kifejtik a hatásukat. Gondolta volna, hogy a ZeoFlavin C lekvárokat akár étrend kiegészítőként is alkalmazhatja? Sőt! A termékcsalád részét képezi a gyermekek számára készített Gyerek Erő készítmény is.

A lekvár flavonoid tartalma miatt semmilyen mellékhatástól nem kell tartania. A szakemberek a lekvárok készítése során odafigyelnek arra, hogy az alapanyagokat milyen környezetből gyűjtik össze. A szakértők számára nagyon fontos, hogy tiszta és ellenőrzött környezetből származzanak a gyümölcsök és a hatóanyagok. A fittplaza.com webáruházból Ön is gyorsan megrendelheti a különleges összetevőkkel készült termékeket.

A flavonoid lekvárok több kilogramm gyümölcsből készülnek. Igazán hihetetlen, hogy a kisméretű üvegbe többféle gyümölcs kivonatai vannak összezárva, egyetlen nemes célt szolgáló hatóanyagként. Ahhoz, hogy a kivonatok megőrizhessék vitamin és ásványi anyag tartalmukat, magas színvonalú gyártási technológiára van szükség, ami garantálja a készítmények professzionális minőségét.