üvegajtós könyvszekrény

Jól néz ki az üvegajtós könyvszekrény

Egy irodában található könyvek, dossziék hamar beporosodnak, ha nem a megfelelő módon vannak tárolva, ezért érdemes úgy elhelyezni ezeket, hogy a por ne jusson hozzájuk. Erre a célra pontosan megfelel az üvegajtós könyvszekrény, amiben nagyon jól néznek ki a könyvek, ha szépen bele vannak pakolva.

A dossziék szintén, ha ezek méretben, színben egyformák, úgyhogy érdemes elgondolkozni az üvegajtós könyvszekrény megvételén, ha igazán jól mutató bútordarabot szeretne az irodába. De persze nemcsak a design mérvadó, hanem a praktikus jelleg is.

Nagyon elegáns üvegajtós könyvszekrény vásárolható meg a bathori.hu internetes üzletből. Itt biztosan megtalálja az optimális darabot! Állítható polcokkal vannak felszerelve, 2-4 szintes magasságban. Az üvegek színe színtelen, áttetsző alapáron.

Szintező lábakon állnak ezek a szekrények, ami azért jó, mert így ellensúlyozhatóak a talaj egyenetlenségei. Tehát nagyon praktikus és designos üvegajtós könyvszekrény kapható ebben a webáruházban. Látogasson el minél előbb ide!

Ugyanakkor egy jól felszerelt munkahelyről nem hiányozhat az irodai konténer sem, de emiatt szintén nem kell aggódnia, ugyanis ez a bútordarab több típusban szerezhető be a bathori.hu internetes üzletből.

Például a K/7 fix irodai konténer magassága révén pontosan odailleszthető az íróasztal mellé, ily módon megnövelhető az asztalfelület. Ötfiókos, tehát nagyon sok mindent bele lehet pakolni. 18 mm vastagságú laminált forgácslapból készült ez a modell, aminek fiókjai görgős fém fiókoldallal és fehér laminált belsővel vannak ellátva.

Fogantyúi alumínium színűek. De a webáruház kínálatában szerepelnek más méretű és kialakítású irodai konténer típusok is, úgyhogy mindenki azt választhatja, ami az adott helyiségbe tökéletesen illik.

Egy ingyenes, fényképes árlista segít Önnek abban, hogy könnyen eligazodjon a megvásárolható termékek között, úgyhogy kérje ezt a listát! Ezen látni fogja az irodai konténer fajták árait és akkor előre fogja tudni, hogy mennyibe kerül a vásárlás.

Print Friendly, PDF & Email