Jót tesz a bőrnek az infraszauna

Infraszauna

Napjainkban is a makulátlan megjelenés az egyik legfontosabb dolog egy estélyen, tengerparton vagy akár egy állásinterjún. Az infraszauna rövid használatával több száz kalóriától is megszabadulhat. A berendezés által okozott izzadás körülbelül 70-80 %-a víz.

A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok, például koleszterin, nehézfémek, higany stb. teszi ki. A termék sugarai elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik.

Nagyon jó jellemzője, hogy narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel az ezt kiváltó anyagokat a mélyreható sugarak elérik és segítenek a cellulitisz eltávolításában. Az infraszauna nyári alkalmazása hozzájárul a napsugarak által bevitt D-vitamin feldolgozásához a szervezetbe, ami szintén nagyon jót tesz a bőrnek.

A rendszeres igénybevétele rendkívül jót tesz tehát a szervezetnek. Ha véletlenül nincs tisztában a jó tulajdonságaival és szeretne minél többet megtudni azokról, az interneten utánajárhat részletesebben, vagy kérje szakemberek tanácsát, így könnyebben dönthet.

Print Friendly, PDF & Email