Karbantartott, kiválóan felszerelt műhelyek

Műhely
Műhely

Bármilyen vállalkozásba is kezdünk fontos, hogy egy jól kiépített infrastruktúrával rendelkező területen béreljünk, vagy vásároljunk ingatlant. Ugyanis egy ipari környezetben található, megfelelően felszerelt műhely már fél siker a „bizniszünk” gyümölcsöző beindításához.

Nem mindegy az sem, ha mi magunk fogunk neki ingatlanokat keresni, vagy közvetítőt bízunk meg, esetleg felkeresünk egy olyan céget, amelyik évek óta az ingatlanpiacban működik. Az utolsó variánst választva, jelentős pénzösszeget spórolhatunk meg, mivel közvetlenül a tulajdonostól bérelhetjük a helyiségeket irodánk, műhelyünk vagy akár raktárunk számára.

Az In-Management Kft. az egyik legismertebb cég, amelyik óriási tapasztalattal rendelkezik az ingatlanok bérbe- illetve eladása terén. Több száz elégedett ügyfelet tudhat maga mögött és készséggel áll üzletfelei rendelkezésére. Amikor műhelyt szeretnénk bérelni, nagyon fontos, hogy a helyiség már eleve ipari tevékenység végzéséhez legyen kiépítve, legyenek biztosítva olyan felszerelések (ipari áram, rámpa, emelőszerkezetek, stb.), amelyek elengedhetetlenül fontosak egy műhely zavartalan működéséhez. Ugyanakkor nagyon fontos a jó megközelíthetőség a termékek be- illetve elszállításához, a megfelelő és biztonságos utak, ahol lehetőség van a tehergépkocsik közlekedésére is. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az In-Management Kft. felvállalja a helyiség teljes körű műszaki felügyeletét, folyamatosan biztosítja az ellenőrzést, valamint a fennálló meghibásodások kijavítását fél órán belül elkezdik, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra lehessen kezdeni a termelést.