Karosszéria fólia a kisebb cégeknek

Aranyszínű fólia

A komolyabb járműparkkal rendelkező cégeknél, az autók kinézete akár az imázsukat is meghatározhatják. A karosszériavédő fólia flottakedvezménnyel igényelhető, még a kisebb vállalatoknak is. Mindez a Bégé Design Kft. budapesti székhelyen lehetséges. A cégnek természetesen online elérhetősége is van. Bővebb információkért érdemes fellátogatni a bege.hu weboldalra, ahol részletes leírások találhatóak a teljes tevékenységi körről.

A karosszériavédő fólia rendkívül hasznos dolog, mivel kivételes megjelenést képes kölcsönözni akármilyen gépjárműnek, mellette pedig a védelmi funkciója miatt is igencsak kedvelik. A korszerű technológia megóvja az autót a kavicsfelverődés okozta sérülésektől, nem lesznek rajta többé nemkívánatos karcolások és egy esetleges jégeső sem árthat a járgánynak. Az autódekorációs vállalat által használt karosszériavédő fólia minősége kiváló, hiszen a használatos gyártmányokkal már több mint egy évtizede dolgozik és szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket kap a kliensektől.

A legtöbbet mondó bizonyítékok közé tartozik az is, hogy 6 évnél is régebb óta nem volt szükség semmiféle garanciális javításra. Az autó fóliázás tehát nagyon jó és tartós dolog, egy hosszú távú befektetés az autóra, de csakis akkor, ha a munkát szakszerűen végzik el, a megfelelő technikai háttér mellett. Az autó fóliázás árai nem standardok, hanem minden esetben egyedi árszabásra van szükség.

Árajánlatkéréshez az érdeklődőnek ezért mindenképpen meg kell adni, hogy milyen típusú járműt szeretne kezelésben részesíteni és az elvégzendő tevékenységek pontos leírását is tisztázni kell, mielőtt a kivitelező pontos árat tudna meghatározni. Szinte biztos, hogy még ezen adatok tudatában is a műhelyből fel fogják keresni a klienst, hogy minden részletet átbeszélhessenek. Az autó fóliázás egyébként önmagában nem annyira időigényes, viszont időpont egyeztetés és előzetes megbeszélés nélkül nem érdemes begurulni a szakműhelybe, mivel ott mindig mindenki nagyon elfoglalt, hogy eleget tudjanak tenni az ügyfelek kéréseinek.

Print Friendly, PDF & Email