whiskey

Kedvelt itóka a whiskey

Ön tudja, hogy melyik a világ talán legkedveltebb égetett szeszesitala? A whiskey, ami gabona lepárlásával készül. Az így nyert párlatot fahordóban érlelik, ameddig eléri az adott italra jellemző egyedi karakterét. Számos ország készíti ezt az italkülönlegességet, a whisky rendszerint a skót és a kanadai, míg a whiskey az ír és az amerikai márkák írásmódja.

A diszkontital.hu webáruházban skót, ír, amerikai, japán és kanadai itókák közül válogathat. Az igazi skót fajta az ország számos régiójában létezik, így a webshop kínálata is igen gazdag. Van itt Islay, Highland, Speyside, Lowland whisky, valamint más régiók egyéb remekei.

Ugyanakkor széles ír whiskey kínálattal is rendelkezik ez a kereskedés, tehát bármelyiket részesíti is előnyben, mindegyiket beszerezheti innen. Magas minőségű szíverősítők ezek, amelyek egyetlen bárszekrényből sem hiányozhatnak. Ráadásul a webáruházban minimálisak az árak, különösen az érték fényében. Ideális választás ez a nedű akkor is, ha egy kedves embert akar meglepni vele.