féltanga

Kényelmes a női boxer és féltanga

A szépség belülről fakad ugyan, mégis a testi adottságukat a nők szeretik csipkés, vonzó ruhadarabokba „csomagolni”. A férfi sem tiltakozik ellene, hiszen nagyon sokan hangoztatják, hogy egy formás mell vagy fenék álmaik netovábbja. Webáruházunk karcsú és molett nőknek egyaránt biztosítani tud kényelmes vagy szexi alsóneműket, így a féltanga széles választéka is elérhető számukra. A mutatós darabok szebbnél-szebb színeiben a nő magabiztossá válik, férfi partnere pedig garantáltan elcsábul. Nem szabhat a fantáziának sem határt abszolút semmi!

A féltanga és tanga modellek ára 3-5 ezer Ft között mozog, így mindenki megleli a számára megfelelőt. A szexi shortokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen remekül takarják az úszógumikat, amelyektől olyan nehéz megválni egy bizonyos kor felett. Az új kedvenceket olyan ismert gyártók készítik, mint például az Obsessive, Krisline, Julimex. A szexi féltanga és short mellett, vonzó áron érhető el a pamut bugyi és női boxer is.

Természetesen az urakat sem hagyjuk alsónemű nélkül, mert a kényelmes fecske és boxer típusok sokak által kedvelt darabok. A meghitt éjszakai együttlétekhez is kínálunk remek öltözékeket, legyen szó elegáns, mutatós köntösökről és kombinékről vagy izgalmas jelmezekről. A szerepjátékhoz való cicaruha és társaik egy újabb világot és számos lehetőséget nyitnak meg a szerelmespárok és házastársak előtt. A cicaruha szolid és extravagáns modellek egyaránt tettre késztetik a férfiakat, a többi már tényleg csak Önökön múlik.

Természetesen a fekete csipkés modell mellett, számos más érdekes változatra is bukkanhat az oldalunkon. Ha szeretné, szexi takarítónő lehet vagy naiv titkárnő. A tenger szerelmesei egy matrózjelmezbe bújt hölgyet hódíthatnak meg, a büntetésre vágyókat pedig egy rendőrnő szerelhet le. Nem utolsósorban, a cicaruha vadabb változatai is megtalálhatóak most a készleten, így válhat Önből igazi kis vasmacska, párduc vagy tigris. Rendeljen bátran, gátlások nélkül, hiszen a termékeink diszkrét csomagolásban jutnak el a megadott címre!

Print Friendly, PDF & Email