hálószoba bútor

Kényelmes hálószoba bútor többajtós gardróbbal

Otthonunk kényelme nagyon fontos, hiszen a nap fáradalmait az egész család itt piheni ki. A pihenés alatt nemcsak a lazulást kell érteni, hanem bizony a mély, nyugodt alvást is. A hálószoba bútor szerepe így jelentősebb, mint azt elsőre gondolná az ember. Az ágy kellően széles, a benne lévő matrac pedig megfelelő keménységű kell legyen ahhoz, hogy a pihenés valóban hasznos legyen.

A hálószoba bútor rendszerint egy ágyat, néhány éjjeli szekrényt, valamint egy hatalmas gardróbot foglal magába, a nagyobb szettekben viszont helyet kapnak a TV asztalok és komódok is. A két- vagy többajtós gardróbszekrények remekül elrejtik a ruhákat, cipőket, de még a kevésbé használt paplanokat, párnákat és ágyneműhuzatokat is.

Amennyiben a hálószoba bútor komódot is tartalmaz, rengeteg apróságot lehet benne elhelyezni. Elsősorban a fehérneműk tárolására ideális, sokan ide rejtik a porosodás elől az óráikat, szemüvegeket és ékszereket is. Az ágy esetében pedig azt kell megnézni, mennyire alszanak szellősen vagy összebújva a hálótársak, ennek tudatában akár 180×200 méretre is szert lehet tenni.

Print Friendly, PDF & Email