ping pong ütő

Kezdő, haladó és profi ping pong ütő is van

Az asztali teniszt a kis helyigénye miatt az udvaron is űzhetjük. Nincs szükség másra, mint egy vízszintesen elhelyezett asztalra és természetesen a labda, illetve a ping pong ütő sem hiányozhat. Ez utóbbi minősége és kialakítása különösen fontos. Bár látszatra minden ping pong ütő hasonló, azért az anyaghasználatban lehetnek eltérések, gyártóktól függően.

Fogyóeszköznek számít, hiszen a helytelen tárolásból és a rendszeres használatból kifolyólag hamar elhasználódhatnak. Normál esetben egy pár ütő elég sokáig elég, viszont különösen kültéri használat esetén könnyen megsérülhetnek, ha nem vagyunk elég óvatosak.

Nem egy esett már áldozatául a kutyusoknak, hiszen előszeretettel szeretik rágcsálni ezeket a sporteszközöket. Továbbá az is tény, hogy a minőségi darabok sokkal tovább bírják, amennyiben eltekintünk az extrém esetektől. A sikeres irányításhoz mindenképp szükséges egy komfortos változat.

A Joola Boogie kezdőknek, míg a Cobra már a haladó játékosoknak ajánlott. A Joola Drive ping pong ütő szintén közkedvelt modell a tapasztaltabb játékosok körében.