virágküldés

Kimondatlan szabályok virágküldésnél

Amikor ajándékozásra készül, érdemes tisztában lenni néhány kimondatlan szabállyal. Ha úgy dönt, hogy Önnek a virágküldés a megfelelő opció, először választania kell a csokor, doboz és az egyetlen szál lehetősége között. Szerelmet kifejezni leggyakrabban a rózsával szokták, a fehér és vörös csokor igazi egységre utal, ezért tökéletes ajándék.

Amennyiben egyetlen szál rózsa mellett dönt, mindig vegyen hosszú szárút, de választhat szív alakú dobozba helyezettet, sőt, akár 100 szálból állót is. Amikor a személyes vásárlás helyett, online keresi fel a megfelelő céget, nem kell idegeskednie a csomagolás miatt, mert a virágküldő szolgáltató érti a dolgát.

Kimondatlan szabály, hogyha a kiválasztott virágok nem érik el a 10 szálat, mindig ajándékozzunk páratlan számút. A kevés néha több, sokszor a kisebb, de minőségi csokornak nagyobb hatása van, mint egy puccos és túlzottan nagynak. Virágküldésnél érdemes megjegyezni azokat a fajtákat, amelyek temetői hangulatot teremtenek, hogy még véletlenül se kerüljön kínos helyzetbe.