Komoly problémákat előz meg a kullancs nyakörv

Kullancs nyakörv

Amint a Nap első melegebb sugarai kezdik barátságosabbá tenni a kinti körülményeket, sokan máris előkapják a pórázt és elindulnak házi kedvencükkel egy nagyot sétálni. Mielőtt ezt tennénk mi is, ne felejtsük el a kullancs nyakörv felcsatolását! Pontosan miért is elengedhetetlen ez?

A hosszú téli álomból felébredt, szó szerint vérre szomjazó élősködők alig várják, hogy lecsapjanak a megfelelő áldozatra. A lombok között és a fűben hempergő négylábú fokozott veszélynek van kitéve ezen a téren. Jobb megelőzni a problémát, és akár egész szezonos védelmet biztosítani a kullancs nyakörv alkalmazásával. Ennek a terméknek többféle változata kapható, azért van miben válogatni és lehetőség adódik arra, hogy éppen azt válaszuk ki, amelyik a leginkább kielégíti a kívánt feltételeket.

Szükség esetén bátran kérjük ki szakértő tanácsát, a témában! A kullancs nyakörv gyakran más kellemetlenséget okozó paraziták ellen is védelmet nyújt. Erről részletes információt találunk a termék leírásai között. Mindig tartsuk be az útmutatóban leírtakat, és ne felejtsük el időnként megújítani a kullancs nyakörv védelmét!

Print Friendly, PDF & Email