kaputelefon

Könnyen beköthető a kaputelefon

kaputelefon
Kaputelefon

Egy társasház esetében szinte teljesen megszokott és már alapelvárás, hogy egy olyan rendszer legyen felszerelve a bejárathoz, amivel megoldható a kétirányú kommunikáció. Ezt a szerepet általában adott kialakítású kaputelefon látja el. Egy központi egységen keresztül felcsörgethető több lakás, annak függvényében, hogy kit keresünk.

Általában még egy külön nyitószerkezettel is fel van szerelve a kaputelefon, amin keresztül parancsba adható, hogy a mágneszár kioldjon és a bejárati ajtó kitáruljon. Természetesen van rá mód, hogy magáningatlanoknál ugyanúgy alkalmazásra kerüljön a termék. A kinti kapura felszerelt rész egyetlen gombnyomással aktiválható és odabent megszólal a csengő, ami jelzi, hogy valaki keres bennünket.

A kaputelefon hasznos kiegészítője az otthonunknak, amit megéri alkalmazni. Ha már csak ez hiányzik a felújításból, akkor keressük fel a tipparuhaz.hu weboldalt, ahol a hagyományos vezetékes kivitelek mellett, már videó és WIFI kaputelefon is elérhető! Könnyítsük meg a jelenlétükkel a bennünket kereső vendégek dolgát és természetesen a sajátunkat is!

Print Friendly, PDF & Email