Légtisztító kedvező áron

Légtisztító egyedülálló technológiával

Légtisztító kedvező áron
Légtisztító kedvező áron

A technológiai fejlődés hihetetlen méreteket öltött. Többek között emiatt vált ennyire szennyezetté a városok levegője, ugyanekkor ez szintén ezért születtek meg a mai kor elképesztő berendezései.

A légtisztító alapos munkát végez. Olyan szűrővel rendelkezik, ami képes az egészen apró részecskéket is kiválasztani a filteren áthaladó levegőből. Ennek az eredményeként kristálytiszta, baktériumoktól mentes levegőt lélegezhetünk be nap mint nap.

Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen légtisztító szűrőrendszerében egy idő után felgyűlnek a mikroorganizmusok és ahelyett, hogy kiszűrné ezeket, még inkább elkezdi kibocsátani a károsabbnál-károsabb gombákat, vírusokat. Viszont a statikus filter különleges antibakteriális, carbon mikroszálból készült.

Miután a filter megtelik, egyszerűen csak ki kell cserélni és a légtisztító tovább fogja szűrni a levegőt, ugyanolyan hatékonysággal, mint azelőtt. Gyerekszobába, irodába, közösségi termekben egyaránt előnyösnek számít a légtisztító használata. A hatását néhány óra elteltével már érezni lehet.

Print Friendly, PDF & Email