Olajágotthonok időseknek

Létfontosságú az emberek közötti kapcsolat

Az időskor még bőven tartogathat új élményeket, kellemes pillanatokat, amiket egy harmonikus környezetben lehet átélni, az Olajág Otthonoknak köszönhetően.

Összesen 9 intézmény működik országszerte, amelyekben a lakók száma meghaladja az 1400 főt. Az elérhetőségek megtalálhatóak az olajagotthonok.hu weboldalon, a kapcsolat menüpont alatt. Az intézmények fő célja, hogy olyan környezetet és programokat alakítson ki a lakóinak, ami lehetővé teszi a mindennapjaik aktív megélését és lehetőségük nyílik az egészségük megőrzésére is.

Sajnos sokan gondolják úgy, hogy az időskor csak a magányról, a betegségekről és a magatehetetlenségről szól. De, ha az ember nem magányos, szeretet és gondoskodás veszi körül nap mint nap, akkor sokkal boldogabbnak érzi magát és optimistább lesz az életszemlélete kortól függetlenül.

Az emberi kapcsolat nélkülözhetetlen a harmonikus élet megteremtése érdekében. Az Olajág Otthonok a generációk közötti kapcsolat megteremtésére is nagy hangsúlyt fektet. Ennek keretében született meg az az Óvodai Projekt, amikor a lakók gyerekekkel találkozhatnak.

Print Friendly, PDF & Email