Lorelli játszószőnyeg

Lorelli játszószőnyeg a picik kedvence

A kezdő szülők gyakran tanácstalanok, hogy mire lesz majd valóban szüksége az első gyermeknek a családban, a játszószőnyeg esetében azonban nincs kérdés, annak ugyanis minden szülő és csöppség hasznát veszi. Az online boltunkban megtalálható Lorelli játszószőnyeg rengeteg fejlesztő játékkal és figyelemfelkeltő, színes puha figurákkal van felszerelve.

Lehet, hogy eddig azt gondolta, a játszószőnyeg csupán felesleges pénzkidobás, pedig amellett, hogy remekül szórakoztat, számtalan módon képes fejleszteni a kicsiket. A zörgő-csörgő, sípoló, zenélő játékokkal és egyéb le- és felszerelhető kiegészítőkkel díszített szőnyegek nemcsak hosszabb időre lefoglalják, de közben folyamatosan fejlesztik is a lurkó érzékszerveit, ezáltal segítik a fejlődését.

A Lorelli játszószőnyeg már újszülött kortól használható egészen addig, amíg elkezd mászni és már más kelti fel az érdeklődését a környezetében. Ha szeretné biztonságos körülmények között, a korának megfelelően fejleszteni a babáját, akkor ilyen szőnyegre szüksége lesz!