Masszázsolaj magas minőségben

Masszázsolaj
Masszázsolaj

Sokan otthon is használnak masszázs termékeket, és nem mennek masszőrhöz. Lehet, hogy nem végeznek profi munkát, de a családtagok figyelme és érintése már önmagában is gyógyítólag hat. Egy alapos masszázs nélkülözhetetlen kelléke a masszázsolaj, hiszen enélkül a bőr igencsak megsínyli a kezelést.

Természetesen, az itt kapható olajok nem csak családi kiszerelésben, hanem profiknak való mennyiségben is készülnek. az olajok 200 ml-es kupakos és 1000 ml-es pumpás változatban kerülnek forgalomba.

Mivel a családi használat során a masszázsolaj nem fogy oly mértékben, mint egy profi masszőrnél, így ebben az esetben a kisebb kiszerelést ajánljuk. Vásárlóink körében a legtöbb olajunk nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi is igyekszünk a kedvükben járni. Ezért nehéz kiemelni, melyik masszázsolaj a legkedveltebb.

A cellulit és az anyagcsere-fokozó, természetesen, az élvonalban járnak, de az antistressz, a lazító és a melegítő is kedvelt. Állandó látogatóinkat hírlevélben értesítjük mindig változó akcióinkról, amikor is általában több darab vásárlásakor érvényesíthető kedvezmény is.

Print Friendly, PDF & Email