Maximális szellőzőképességgel rendelkező Cardo matrac

Matrac
Matrac

A luxusmatrac nem megfizethetetlen. Nagyon jó áron lehet megvásárolni, ha a weboldalunkra kattint. Érdemes olyan ágybetétet választani, ami öt zónás zsákrugós rendszerrel működik; mondjunk le a hagyományos szivacsos változatokról. Hőmérséklet kiegyenlítő anyagból készült, így nyáron elvonja a többlet hőt és azt tárolva az éjszaka folyamán folyamatosan visszaforgatja, amikor az emberi test lehűl. A zónák között kókusz réteggel is találkozhatunk.

A több dimenziós szellőző réteggel megtervezett matrac megakadályozza a nedvesség felhalmozódását. Extra higiéniai tulajdonsággal is rendelkezik. A tökéletes kényeztetésért a kiváló minőségű szatén szövetborítás felel. A viscojel emlékező hab réteg és 100 százalék latex matracmagnak köszönhetően pihentető érzést nyújt. Egyenletesen osztja el a nyomást a test teljes felületén. A különleges akril rétegnek köszönhetően, még tökéletesebb lesz az alvás, reggel sokkal kipihentebben fog ébredni az ember. Antibakteriálisan kezelt, a matrac huzata steppelt. A Net Air szellőző rendszerrel kiépített Cardo matrac apró lyukacskákon keresztül áramoltatja a levegőt a matrac belsejében.

Maximális szellőzőképességű, így meghosszabbítja a matrac élettartamát is. A hét komfortzónára osztott matrac nagyon pontosan támasztja alá a test egészét. A középső és nehezebb testrészt sokkal erősebben támasztja alá, míg a vállaknál, fejnél sokkal puhább hatást kelt. Kemény, félkemény változatban is meg lehet rendelni, annak megfelelően, hogy kinek milyen igényei vannak egy matraccal kapcsolatosan. A termékekre több éves garanciát is kap, külön a rugózatra és a párnázatra is.