párátlanítás

Mikor van szükség a párátlanításra?

A háztartási vagy irodai páramentesítők nélkülözhetetlen kiegészítők azoknak, akik gondoskodnak az egészségükről. Amíg a növények virágoznak, az allergiások és az asztmások állapota súlyosbodik. A helyiségben lévő por befolyásolja az ember jó közérzetét. Ezért az állandó párátlanítás elengedhetetlen a ház egészséges légkörének megteremtése érdekében.

Mire kell figyelmet fordítani egy ilyen eszköz kiválasztásakor? A légtisztító piac feltérképezésekor vegye figyelembe annak a helyiségnek a területét, ahol használni fogja a berendezést! Szintén fontos szempont az eszköz típusa. Ez alapján megkülönböztetünk ionizátorokat, amelyeknél nincs szükség a szűrők cseréjére és HEPA szűrőkkel ellátott készülékeket, amelyek eltávolítják a por több mint 99%-át a környezetből.

Ez a típus a legjobb azoknak, akik állandóan szenvednek a tüsszögéstől, az orrfolyástól vagy a szem kipirosodásától, már a legkisebb porrészecskék miatt is. A párátlanítás során ezek az egységek a szűrőnek köszönhetően szinte teljesen megtisztítják a helyiség levegőjét.