Milyen jellemzőkkel rendelkezik a páramentesítő?

Páramentesítő
Páramentesítő

Nem mindegy, hogy milyen penészmentesítőt vásárol, ezért alaposan nézze meg a kínálatot! Talán a legfontosabb, hogy a teljesítmény igazodjon a szoba méretéhez. Egy nagy helyiségbe erős páramentesítő kell, mert csak így érhető el, hogy megoldódjon a probléma. Lényeges a fogyasztás is, mert biztosan Ön sem örülne annak, ha a hó végi számla túl magas lenne. Ne feledkezzen meg a zajszintről sem, hiszen az lenne jó, ha az üzemeltetés igazán halk lehetne.

A páramentesítő szempontjából számít a tömeg is, mert időnként a mozgatásra is szükség van. Nézze meg azt is, hogy hány évig érvényes a jótállás. A készülék rövid idő alatt képes elmulasztani a penészgombát a falakról, ezért nem fog majd mellé a vásárlással. Ön döntheti el, hogy folyamatosan szeretné-e üzemeltetni a gépet, vagy pedig csak akkor kapcsolja be, amikor úgy érzi, hogy már túl nedvessé vált a levegő.

Ugyanakkor tanácsoljuk, hogy a páratartalom ne legyen alacsonyabb, mint negyven százalék, mert ez már száraz köhögést okozhat. Az is káros lehet, ha hatvan százaléknál magasabb a nedvességtartalom, mert ez egyenes utat jelent a gombásodáshoz. Arra is figyelmeztetjük, hogy asztmássá válhat abban az esetben, ha hosszú időn keresztül nem tesz semmit a levegő dohossága ellen.

A nedvesség nem tesz jót a berendezési tárgyaknak sem, ezért nélkülözhetetlen lehet a páramentesítő segítsége. Szerencsére nem jelent problémát, ha jelenleg nem tud sok pénzt kiadni a rendelésért, mert a Bolthely oldalán vannak alacsonyabb árú termékek is. A vásárlás teljesen kockázatmentes, hiszen a webáruház kéthetes pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Ennek kapcsán tehát mindenképpen jó ötlet a páramentesítő beszerzése.

Print Friendly, PDF & Email