Minden pihenni vágyót vár Parádsasvár kastélyszállója

Parádsasvár kastélyszálló
Parádsasvár kastélyszálló

Manapság a reneszánszukat élik a régi főúri kastélyokból kialakított hotelek, melyekben a 21. századi elvárásoknak megfelelő kényelem szolgálja a pihenni vágyókat. A Heves megyében található település, Parádsasvár kastélyszállója nagyon népszerű a hazai és a külföldi, főként szlovák turisták körében.

Egészen a Mátráig kell elutaznunk, ha szeretnénk igénybe venni a kastélyhotel szolgáltatásait. Maga az épület 1881-ben épült Ybl Miklós tervei szerint. A neoreneszánsz kúria a Károlyi család birtokában volt és vadászkastélyként funkcionált. Hatalmas park veszi körbe az épületet, melyben még az elsőnek ültetett platán és tölgyfákban gyönyörködhetünk. A két világháború között használaton kívül helyezték és folyamatosan az enyészeté lett. Később, hogy megóvják a pusztulástól, úttörőtábort alakítottak ki benne.

Az ezredforduló óta újra a régi fényében pompázik és egy wellness szolgáltatások is nyújtó ötcsillagos szálloda került benne kialakításra. Parádsasvár kastélyszállója révén vált nagyon híressé, melynek a mostani neve Kastélyhotel Sasvár. Így találunk rá a legkönnyebben, ha szeretnénk eltölteni ebben a romantikus környezetben egy pár felejthetetlen napot. A vendégeket medencék, szauna és sportolási lehetőségek is várják. A szobák berendezése az épület különleges hangulatához igazodik.

A hegyvidéki erdős környezet nagyon sok kirándulásra és túrázásra ad lehetőséget. Látogassa meg családjával Parádsasvár kastélyszállóját, melynek még külföldön is messze jár a jó híre! Ebben a romantikus erdei környezetben mindenki megfeledkezhet a hétköznapokról.