Minibolt webáruház készítés

Webáruház készítés
Webáruház készítés

Nincs könnyű helyzetben az, aki a webáruház készítés feladatát tűzi ki célként. Ma már szinte minden cég a hagyományos kereskedelem mellett az online értékesítés lehetőségeit is igyekszik kihasználni. Sőt sokan vannak, akik csak a weben keresztül értékesítik termékeiket. Ez persze nem véletlen, hiszen ebben az esetben jóval kisebb rezsi költséggel kell számolniuk, hiszen többek között pl. nem kell üzlethelyiséget bérelniük. Ha már a bérlésnél tartunk az online értékesítés egyik formája lehet a webáruház bérlés. Sokak bizonytalanságának oka lehet, hogy nem igazán jártasak a számítástechnikában.

Azonban bárki könnyen és gyorsan szert tehet azokra az ismeretekre, ami egy webáruház üzemeltetéséhez, működtetéséhez szükséges, ha regisztrál a Minibolt webáruház készítés rendszerébe egy tesztáruházra. Minden kötelezettség nélkül lehetősége van megismerni és elsajátítani a webes kereskedelem adminisztrációját és folyamatát. Egy jól áttekinthető, logikusan felépített szerkesztői felülettel fog találkozni, amihez adunk egy felhasználói útmutatót valamint személyes segítséget is biztosítunk telefonon, emailben, de skype-on is, bármi kérdése lenne. Ha megfelelőnek találja tesztáruházunkat és a webáruház készítési árak is megfelelnek Önnek, kívánsága szerint elkészítjük saját webáruházát.

Regisztráljuk választott domain nevét, majd mindenben igazodva elképzeléseihez, folyamatos konzultációval felépítjük az oldalt. A webáruház készítése során először kívánsága szerint kialakítjuk az oldal megjelenését: kezdve az oldal színvilágával, fejlécével. Ha cégének már van logója beépítjük fejlécébe, de egy konkrét elképzelés esetén elkészítjük a logót is. A főoldali diasorhoz küldött képekből elkészítjük a slideshow-t. Ha igényli felépítjük termékei fő- és alkategóriáit és termékeinek tulajdonságait is beépítjük.

Elkészítjük az oldal fő- és oldalmenü struktúráját. Beállítjuk a készletkezelést, a szállítás és fizetés feltételeit és természetesen mindent, ami honlapjának zökkenőmentes működését biztosítja, korlátlan tárhellyel, adatforgalommal és email címmel. Tehát sem a megjelenített termékek sem a feltöltött képek számának nincs korlátja. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan a rendelkezésére áll és minden felmerülő problémát és kérdést határidő nélkül igyekszik megoldani és megválaszolni, de a szerkesztéshez is segítséget ad, ha igény van rá.