Mirinda szelet receptje a világhálóról is megszerezhető

Tökéletes desszert ünnepnapokra

Nagyon sok magyar családban, legalábbis azokban, ahol még a hagyományokat valamennyire megőrizték, a vasárnap igazi ünnepnek számít. Ez nemcsak a munka szünetelését jelenti, hanem gazdagabban megterített asztalt is.

A Mirinda szelet recept az internetről bármikor letölthető és bárki által elkészíthető. Garantáltan mindenki örülni fog majd neki a vasárnapi ebéd elfogyasztása után. Akinek már járt a kezében Mirinda szelet recept, az tudja, hogy ez a sütemény három részből áll. Legelőször a piskóta részét kell elkészíteni, ami a süteménynek az alját fogja képezni, hiszen erre jön a másik két emelet, ezért ennek kell a legerősebbnek lennie. Ezt követően a puding és az üdítő keverékéből származó zselés anyagot kell elkészíteni, ami a sütemény legfelső részét képezi majd.

Amíg ez kissé kihűl, addig elkészítjük a harmadik részét is, ami a sütemény közepén helyezkedik el. Erre a túrós részre kenjük rá a zselészerű pudingos anyagot, majd az egészet kissé hagyjuk kihűlni, mert így áll össze. A Mirinda szelet recept elkészítése ennyire egyszerű.

Print Friendly, PDF & Email