Misefa kastélyszálló romantikus környezetben várja a pihenni vágyókat

Misefa kastélyszálló
Misefa kastélyszálló

Zalaegerszeg és Hévíz között találhatjuk ezt a települést, amely közel található Kehidakustányhoz, amely a termálvizeiről híres.

Misefa kastélyszállója klasszicista stílusban épült, amely nagyszerű szobákkal és látványkonyhával rendelkezik, ahol igazi magyar specialitásokat lehet megkóstolni. Konferenciateremmel büszkélkedik, melyet céges eseményekre nagyon sokszor szoktak igénybe venni. Hatalmas terasszal, könyvtárteremmel és télikerttel is rendelkezik, melyek mind úgy kerültek kialakításra, hogy csoportokat be tudjanak fogadni.

Misefa kastélyszállója egy hatalmas parkkal van körbevéve, melyben akár kétszáz éves fákat is találunk. Az itt pihenő vendégek teljesen ki tudnak kapcsolódni ebben a romantikus kertben. A kastély közvetlen szomszédságában kialakításra került egy arborétum is, melyben nagyokat lehet sétálni. A környéken egy kis horgásztó is található, ahol nyugodtan tudunk hobbiknak hódolni. Ha sportolni szeretnénk, akkor ezt egy teniszpályán tehetjük.

Akik wellness szolgáltatásban szeretnének részesülni, őket is várja Misefa kastélyszállója. A fürdőházban jakuzzik, pezsgőfürdők várják a vendégeket. Izmainkat is ellazíthatjuk egy gyengéd masszázs segítségével. Aki szeretne úszni, annak egy hatalmas medence áll a rendelkezésére. A téli hidegben igen jólesik pihenni a szaunában.

Misefa kastélyszállójában kozmetikai és fodrászati szolgáltatást is igénybe vehetünk. A könyvtárszobában pedig a beszélgetésé a főszerep.

Aki szeretne kellemes környezetben pihenni, annak mindenképpen javaslom, hogy töltsön el egy pár napot ezen a hangulatos helyen.