Miskolctapolca barlangfürdő: fürdőzés barlangjáratokban

Miskolctapolca barlangfürdő
Miskolctapolca barlangfürdő

Különleges helyszínt keres a hétvégi pihenésre? Esetleg hosszabb időn keresztül szeretné élvezni a kikapcsolódásra szánt időt és tenné ezt úgy, hogy közben a szállodát se kelljen elhagynia? Miskolctapolca barlangfürdő szolgáltatása ideális választásnak bizonyul akkor is, amikor hegyvidéki kirándulásra, vízesésekre, gazdag állat- és növényvilágra vágyik, vagy éppen a környékbeli Lillafüred romantikus hangulatát szeretné átélni.

Miskolctapolca barlangfürdő kínálata mellett, érdemes olyan szálláshelyet választania, ahol a házon belül is lehetősége nyílik fürdőzésre, valamint wellness szolgáltatások igénybevételére. A Bástya Hotel a fürdő közvetlen közelében, kültéri és belső medencékkel várja a pihenni vágyókat, de szauna és masszázs is áll a rendelkezésükre.
Miskolctapolca barlangfürdő szolgáltatása mellett azonban, érdemes a régió nevezetességeit is felkeresnie. A térség 11 000 négyzetméteres csónakázó tava gyönyörű látványával romantikus séták helyszíne lehet, de a különleges kialakítású Sziklakápolna, az éjszakai izgalmakat ígérő bob-pálya, vagy a Miskolctól nem messze elterülő Diósgyőri Vár zenés programjaival is gondoskodik arról, hogy a pihenés Miskolctapolca barlangfürdő környékén tökéletesre sikeredjen. Fedezze fel hazánk egyik legszebb idegenforgalmi régióját, merüljön el a barlangjáratok fürdővizében, pihenjen egy lazító masszázzsal, vagy kiránduljon az Északi-középhegységben! A leírhatatlan szépségű táj, a természet közelsége új energiákkal töltik majd fel, hogy visszatérve a hétköznapokba gond nélkül vehesse az akadályokat.

Print Friendly, PDF & Email