Mobil iroda

Mobil iroda, hogy az átköltözés se legyen akadály!

A multinacionális szervezetek általában hatalmas irodaházakban székelnek és a leányvállalatok is a városközpontokban helyezkednek el. Viszont, ha számszerűen vesszük, a cégek jelentős többsége az olcsóbb, sokszor külterületen, periférián elhelyezkedő telephelyeket kedvelik. Az esetükben a mobil iroda tökéletes megoldás lehet, mivel rendkívül gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető a projekt.

A mobil iroda a megrendelő egyedi igényei szerint alakítható és telepíthető. Természetesen minden szükséges helyiséggel bővíthető, legyen szó fürdőszobáról, öltözőről, konyháról vagy tárgyalóteremről. A mobil iroda legnagyobb előnye, hogy az egész épület viszonylag könnyedén szétszerelhető, átmozgatható és ismét felhasználható.

Egy mobil iroda létrehozásához még építési engedélyre sincs szükség, így még inkább vonzóbb lehet ez a remekbeszabott lehetőség az ügyfeleknek. A kivitelező a GST Group. Ajánlatot a gstgroup.hu weboldalon közvetlenül is lehet kérni, viszont az elérhetőségeken keresztül is gyorsan fel tudja venni a kliens a kapcsolatot az illetékesekkel.