sóterápia

Néhány szóban a sóterápiáról

Betegség esetén mindnyájan olyan gyógymódra vágyunk, ami nemcsak hatásos, de nem jár együtt mellékhatásokkal. A természetes megoldások hívei a sóterápia módszereire esküsznek, persze nem minden ok nélkül teszik ezt. A só gyógyító hatása nem idegen az emberiség előtt, sőt, annak áldásos mivolta már évezredek óta ismeretes.

Az ókori egyiptomi írásokból megtudhatjuk, hogy a Nílus menti civilizáció emberei a gyulladás csökkentő hatása miatt használták a sót, míg a görögök, a méltán híres orvossal, Hippokrates-szel az élen pedig annak már vérzéscsillapító befolyását is előszeretettel alkalmazták a pácienseken.

A sóterápia jelenleg az egyik legnépszerűbb természetes megoldás a különféle betegségekre, amit az a lelkes 4000 páciens is tanúsít, akik a Tátra Sóbarlang programjain korábban már részt vettek, így megtapasztalhatták a só rendkívül pozitív erejét. Abban az esetben, ha érdekli a sóterápia és szívesen tájékozódna szakmailag megbízható forrásból, keresse bizalommal a Tátra Sóbarlang kollégáit a fenti linken keresztül!

Print Friendly, PDF & Email