Nem hagyományos az angol nyelvtanfolyam

Angol nyelvtanfolyam

A magyar nyelv szépsége és egyedisége megkérdőjelezhetetlen, ugyanúgy, ahogy az angol nyelv fontossága is. Manapság már rengeteg angol nyelvtanfolyam elérhető Magyarországon, így mindenki kedvére válogathat, hogy melyiken vesz részt. Online változatok is léteznek, azonban a helyes kiejtés miatt, mégis a legideálisabb az olyan, ahol személyesen, jól felkészült tanároktól tanulhatunk.

Azért is jobb ez, mivel segítséget kaphatunk a felmerülő kérdéseinkre. A hagyományos értelemben vett tanfolyamok szintekre vannak tagolva és általában nagyobb csoportokat foglalnak magukba, az órák pedig fix időpontban zajlanak. A BeHappy Nyelviskolában az angol nyelvtanfolyam másképpen történik.

Nincsenek szintek, az órarend rugalmas és szinte magántanári oktatásban részesülnek a tanulók. Az angol nyelvtanfolyam így sokkal hatékonyabb és kényelmesebb. Az órarendet mindenki saját maga szabja, a szintfelmérő után pedig egyedi tanmenetet kap ennek megfelelően. Ha Ön is szeretné ezt a sikeres módszerekkel dolgozó tanfolyamot kipróbálni, jelentkezzen bátran!

Print Friendly, PDF & Email