Már csak egy hónapot kell várni, hogy végre elkezdődjön a Volt Fesztivál, amelynek idén igazán ütősre sikeredett a programja. A színpadon fellép a Slayer és az Iron Maiden is, ezért a rajongók kezdhetnek készülődni a zúzásra. Másrészt azonban nemcsak erre kell gondolniuk a résztvevőknek, hanem arra is, hogy hol fognakTovább olvasom most!

Míg a hétköznapok munkával, és egyéb feladataink ellátásával telik, addig hétvégente gyakran kelünk útra, és fedezzük fel hazánk szebbnél-szebb tájait. Ilyenekből pedig nem kevés van, és legyen szó akár a Balaton környékéről, akár a nyugati határ menti városokról, minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát. Van azonban egy olyanTovább olvasom most!

Dubai több szempontból is a legek városa, amely a luxus, a fényűzés fellegvára, az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa. A team BlackSheep egy drón segítségével lélegzetelállító felvételeket készített a városról, amelyeken a magasból vehetjük szemügyre Dubai nevezetességeit, csodáját és többek között a világ legmagasabb felhőkarcolóját is. A Perzsa-öböl partján fekvőTovább olvasom most!