golyóstoll szóróajándék

Nyerő lett a golyóstoll szóróajándék

Iskolásnak, egyetemistának, tanárnak vagy irodai alkalmazottnak keresi a legpraktikusabb meglepetést? A golyóstoll szóróajándék mindenkinek megfelel, aki olyan helyen dolgozik vagy tanul, ahol esetenként jegyzetelnie kell. Ha ilyen személyt szeretne megajándékozni valamilyen ünnep vagy esemény alkalmából, akkor ezzel nyert ügye van!

A golyóstoll szóróajándékkal mindketten jól járnak. Nagyobb mennyiség esetén ez alig kerül Önnek néhány forintba. Üzletünkben az ajándéktárgy széles skálájú színei és mintázatai közül választhat. Mindemellett rányomtathatja a saját cége emblémáját, de akár a megajándékozni kívánt személy nevét is. Névre szóló üzenetet is átadhat vele.

Így akárhányszor kézhez veszik a tárgyat, Ön vagy a vállalata fog eszébe jutni a megajándékozottnak. Aki kapja, megtisztelve és fontosnak fogja érezni magát ettől a különleges apróságtól. Éljen ezzel a pompás lehetőséggel és rendelje meg a webáruházunkból a hagyományos, de mégis egyedi golyóstoll szóróajándékot, örömet szerezve az ismerőseinek!

Print Friendly, PDF & Email