Pihenni vágyik? Jöjjön a Parádsasvár kastélyhotelbe!

Parádsasvár kastélyhotel
Parádsasvár kastélyhotel

A Mátra titokzatos völgyeinek bújtatásában, mesébe illő környezetben, ahol a gyógyvíz és a friss levegő gyógyító hatása tökéletes összhangban él, 5 csillagos szálló várja a pihenni vágyókat.

A Parádsasvár kastélyhotel idilli környezetben, messze a tomboló várostól, de mégis modern körülmények között biztosítja az 5 csillagnak megfelelő szolgáltatásait. Ideális hely egy esküvő, vagy magas szintű üzleti rendezvény lebonyolítására, az étkezéstől kezdve a konferencia teremig minden a vendégek szolgálatára áll.

A Parádsasvár kastélyhotel közel 110 felnőtt vendégnek tud szállást és ellátást biztosítani, az 55 szobában, melyek egy része a gyerekek számára pótággyal is ellátható. A hotel parkolójában 50 gépkocsi is elfér, egyébként sem kell aggódni, a környéken a közbiztonság magas szintű. A Parádsasvár kastélyhotel wellness részlegén a test és a lélek is felüdülhet, kivételes körülmények között, gőzfürdő, sóskabin és szauna is várja a frissülni vágyókat. A forró levegő után, a sokféle masszás lehetőségek is elősegíthetik a relaxációt.