Praktikus kombi kiságy a gyerekszobába

Kombi kiságy

A babavárás csodálatos időszak, tele izgalommal és készülődéssel. Van, aki első perctől megtervezi, külön szobát alakít ki a picinek és természetesen van, aki a saját hálószobájában alakít ki egy nyugodt sarkot. Bármelyik kategóriába is tartozzon, tekintse meg a kombi kiságy nagyszerű lehetőségét!

Ez egy hihetetlenül praktikus darab, ami kényelmes és tágas. A kombi kiságy magassága állítható, tehát ez azt jelenti, hogy idővel, amikor a csemete már felkapaszkodik, akkor leereszthető, így ismét biztonságot tud nyújtani. Három fiókkal rendelkezik, ahol ruhákat, pelenkákat, babakozmetikai eszközöket lehet tárolni. Ez nagy előny, hiszen nincs szem előtt minden, így rendezettséget áraszt. A kombi kiságy fiókjai felett pedig a pelenkázó rész van elhelyezve, tehát szükségtelen külön azt is vásárolni.

A kombi kiságy melletti döntés valóban elégedettséget okoz. A kikolbutor.hu internetes oldalon nézze meg a bővebb ajánlatot, ismerje meg az aktuális árakat, szállítási feltételeket, majd rendeljen az igényei alapján!

Print Friendly, PDF & Email