reptéri parkolás

Profin megszervezett a reptéri parkolás

Nem kérdés többé, hogy mivel menjünk ki a felszálló pontra, amikor hosszabb útra indulunk. A reptéri parkolás ügyesen megoldott az F.A.P. jóvoltából. Amíg erre nem volt lehetőség, addig egy nagy adag idegességgel utazhattunk, hiszen elképzelésünk sem volt arról, hogy mi lesz a kedvenc kocsinkkal, mire visszaérünk. Feltörik vagy szőrén-szálán eltűnik, bármi megtörténhetett. Ennek mostantól vége, mert profik végzik a felügyelést.

Éjjel-nappal kamerák pásztázzák a környéket és szakemberek gondoskodnak a biztonságról. A reptéri parkolás részleteit megtaláljuk online, a fedettrepterparkolo.hu oldalon. Itt előre lefoglalható a megfelelő hely, így megérkezve már csak kevés adminisztrációra van szükség. Az árak kedvezők és a fuvar a terminálig ingyen biztosított.

A reptéri parkolás széles járműpaletta előtt nyitja meg a kapuit. A munkagépektől kezdve a csónakokig, szinte mindent fogadni képes, amíg betelnek a szabad helyek. További jó hír, hogy van lehetőség szerződéskötésre, egyéni feltételek mellett is, ha rendszeres vendégek vagyunk vagy hosszabb távra tervezünk.

Print Friendly, PDF & Email