propolisz krém

Propolisz krém mindenfajta bőrtípusra

Az aloe vera azon természetes gyógynövény csoportba tartozik, amit valószínűleg mindenki ismer. A propolisz krém legalább 79%-a tartalmaz aloe verát, így az ápoló hatása már a felvitel után azonnal érezhető. Nem kell azon gondolkodni, hogy milyen bőrproblémákra hatásos, hiszen minden fajtára ajánlott. Nemcsak rugalmassá teszi a bőrünket, hanem frissíti is azt.

Azoknak is jó, akik ráncokkal vagy különböző zúzódásokkal küzdenek, de sokan pattanásra alkalmazzák, sőt, ugyanígy szájon belüli fogíny ápolásra is. Gyógyhatását sokan belátják, ráadásul már az ókori görögök is ismerték. Az öregedésgátló hatása elfogadott, azonban, akik allergiások, azoknak tilos a használata.

Külsőleg kell felvinni az olyan sebekre, amelyek nehezebben akarnak begyógyulni vagy hegesedést hagynak, ugyanakkor baktériumölő hatása a pattanások eltüntetésében is segít. A propolisz krémet bármikor használhatjuk. Érdemes legalább egy tussal tartani belőle otthon. A propolisz krém ára 5000 Ft körül mozog és 100 ml kivitelben kapható.