rácsvédő

Rácsvédő a biztonságért és az egészségért

rácsvédő
Puha rácsvédő

A boltok csak a közelmúltban kezdték el értékesíteni a gyermekágyak belsejébe helyezhető védőtartozékokat, de a szülők egyre gyakrabban használják már ezeket. Az egyik ilyen egyszerű eszköz, ami védelmet és biztonságot nyújt a csöppségnek az ágyban töltött idő alatt, a rácsvédő nevet kapta.

Ennek az oldalai lehetnek négyzet alakúak, amelyek a kiságy minden oldalát lefedik vagy találkozhatunk olyan modellekkel is, amelyek szabadon hagynak néhány nyílást. A rácsvédők fő célja, hogy megvédjék a babát a huzattól és az esetleges sérülésektől. Ha az ágy közel van az ablakhoz vagy a hideg falhoz, az említett tartozék megbízhatóan védi a kisgyermeket és egy kényelmes menedéket hoz létre számára.

Ezen kívül egy kíváncsi és nyughatatlan gyermek könnyen beütheti a fejét az ágy korlátjába vagy az egyes testrészei beszorulhatnak az oldalrácsok közé. A rácsvédők további hasznos funkciója, miszerint hozzájárulnak ahhoz is, hogy a gyermek gyorsabban elaludjon, mivel nem zavarja majd semmilyen kívülről jövő zaj.

Print Friendly, PDF & Email