bütyökvédő

Remek választás a bütyökvédő

Nem ritka, hogy deformálás tapasztalható a sarok, a talp és a lábujjak esetében, mivel mozgáskor a teljes testsúly a lábfejre nehezedik, így kialakulhat a ferde állású öregujj, vagyis a bütyök. Emiatt igen kellemetlen a cipőben való állás és a járás, de a bütyökvédő segíthet a problémán.

A harmoniagyogyaszat.hu webáruházban kapható Deluxe bütyökvédő kitűnő választást jelent, mivel a szilikon párnája tompítja a bütyköt érő nyomást, az ugyanebből az anyagból készült elválasztó pedig helyes pozícióban tartja a nagylábujjat. Továbbá a lábra húzható textilborítás megakadályozza, hogy a szilikon párna és az elválasztó elmozduljon.

Megelőzheti, csökkentheti, sőt, meg is szüntetheti a fájdalmakat és a bőrsérüléseket a bütyökvédő. Bőrbarát anyagból készült, hosszútávon is kényelmesen lehet viselni. Több méretben kapható a termék a webáruházban, amit érdemes beszerezni, mert lényegesen megkönnyíti a járást, illetve a fájdalom szintén megszűnhet a viselése által. A bütyökvédő megrendelése nagyon egyszerű és gyors.

Print Friendly, PDF & Email