Hair transplant

Reménysugár lehet a Hair transplant

Sokat töprenghetünk azon, mégis mi vezetett el odáig, hogy a hajkoronánk egy jelentős részét elveszítsük. Gyakori, hogy valakinek a mondhatni tipikus patkó alakú részt kivéve, teljesen eltűnik a fejszőrzete. Néha csak foltokban következik be némi ritkulás, máskor nagyobb a kihullás aránya. Bárhogyan is történjen, a Hair transplant nagy eséllyel tud megoldást kínálni.

Természetesen első lépésben szükség van egy alapos vizsgálatsorozatra, majd pedig konzultációra. Amint ezeken átestünk és a szakemberek jól értékelik a helyzetet, a Hair transplant megkezdődhet. Egyszerűen fogalmazva, saját anyagból dolgoznak az orvosok, hiszen a meglévő állomány áthelyezése történik meg speciális eljárással.

Erről sokat lehet olvasni az interneten, ugyanis egy bevett módszerről van szó. Az eredmény pedig a kezelést követően már azonnal látszik. A gyógyulás gyors és amint növekedésnek indulnak a hajhagymás, már érezhető lesz a Hair transplant pozitív hatása. Bátran vágjunk bele és szerezzünk saját tapasztalatot ezzel kapcsolatban!