E27 LED izzó

Rendkívül takarékos a E27 LED izzó

Amikor a takarékoskodásról van szó, akkor a legtöbb embernek azonnal az elektromos áram jut az eszébe. Komoly kérdéskör tehát, hogy milyen módon lehet spórolni a villanyszámlán? A fejlesztések révén, a hagyományos fénytesteket lassan felváltották az energiatakarékos kivitelek, majd megjelentek az E27 LED izzó változatok.

Ezeknek fő előnye, hogy töredék mértékű áramfelhasználás mellett is kiváló fényerőt tudnak produkálni. Ez úgy lehetséges, hogy kiküszöbölésre kerül a melegedés. Nincs felesleges energiaveszteség, ami hő formájában távozna. Érdemes tehát kipróbálni, hogy mit mutat a számla mérlege, amikor egyetlen alkalommal az összes otthoni 100 W égő egyszer csak ki lesz cserélve E27 LED izzó termékekre.

Természetesen ezeket nemcsak odahaza, hanem más körülmények között is kedvünkre alkalmazhatjuk. Kifejezetten ajánlott a kirakatok hangulatának fokozására, főleg azért, mert eltérő színekben is kapható. Ezen felül létezik olyan E27 LED izzó, amelyik változtatja az eredeti árnyalatát. Ismerjük meg ezeket alaposan a ledmaster.hu weboldalon és rendeljük meg bármikor!

Print Friendly, PDF & Email