Salgó polc méretek

Salgó polc méretek egyéni igények szerint

A raktártechnikában nem kizárólag a terhelhetőség lényeges dolog, hanem az adott hely optimális kihasználása és a termékekhez való könnyű hozzáférés. A Salgó polc méretek meghatározásánál ezeket a szempontokat a Raktech Kft. minden esetben figyelembe veszi.

A nagy teherbírás számos ipari területen elengedhetetlen, hiszen a polcrendszerek akár több mázsányi, tonnányi súlyt is biztonságosan el kell bírjanak. A csavarmentes Salgó polcok esetében standard méretű kereteket és polcokat is találunk, amelyek mindig vannak raktáron, ugyanakkor a termékpalettán a nagy teherbírásra gyártott polcrendszerek is jelen vannak.

A Salgó polc méretek úgy vannak megtervezve, hogy figyelembe vegyék az adott terület paramétereit. A helytakarékosság szempontjából is érdemes a Salgó polcrendszerek mellett dönteni, mivel a vállalkozás rengeteg praktikus megoldást ajánl a vásárlóknak. A standard Salgó polc méretek megtalálhatóak a raktech.hu weboldalon, de bővebb információkhoz is hozzá lehet jutni mind e-mail-ben, mind pedig telefonon.