Sokat segíthet a sorsszám

Sorsdöntő sorsszám
Sorsdöntő sorsszám

Az életünk egy nyitott könyv, csak tudnunk kell olvasni benne. Azonban ez nem mindig olyan egyszerű dolog. Ugyanakkor, vannak olyan lehetőségek, amelyek segítségével kicsit többet megtudhatunk magunkról. Egy ilyen témakör a sorsszám és itt nem a matematikára kell gondolni. A számmisztika egy olyan tudomány, ami pusztán néhány ránk jellemző adatból rengeteget el tud mesélni.

Ezt azonban csak azok tudják megfejteni, akik megfelelő tudással rendelkeznek. A sorsszám megértése nem olyan nagy ördöngösség, de egy picit bele kell merülnünk a rejtelmekbe, ha ki akarjuk deríteni, hogy mi van megírva az olyan egyszerű képletekben, amilyen a születési év, hónap és nap. Ezeket kicsit megbolygatva, akár az életünk különböző korszakai kerülhetnek részletes feltárásra.

Tényleg igaz mindez és minden előre meg van írva vagy csupán bábok vagyunk egy játékban és nem tehetünk jóformán semmit? Kerüljön hát a sorsszám elemzésre és tudjuk meg a konkrétumokat! Ilyen egyszerű az egész! Derüljön ki az igazság és változzon meg az életünk ennek hatására!

Print Friendly, PDF & Email