Folytonos harc a szállás kínálóknak, hogy kiderítsék, mi kell ahhoz, hogy a megszálló vendég elégedetten távozzon és a következő alkalommal is őket válassza. Az emberek születésileg nem egyformák, ezért az igényeik, a viselkedési formáik is nagyon különböznek, az ami egyik vendégnek bejött, nem garancia arra, hogy a következőnek is hatásosTovább olvasom most!

Sok ember szeretné a szilvesztert csendesebb helyen, távol a világ zajától tölteni. Egyre többen vállalkoznak arra, hogy felkerekednek és maguk mögött hagyják a város forgatagát és az év utolsó napját egy vidéki szálláshelyen töltik. A szilveszteri szállás nyugodt atmoszférájában helye van a kellemes, mély beszélgetéseknek és az intimitásnak. A természetbenTovább olvasom most!

Különleges helyszínt keres a hétvégi pihenésre? Esetleg hosszabb időn keresztül szeretné élvezni a kikapcsolódásra szánt időt és tenné ezt úgy, hogy közben a szállodát se kelljen elhagynia? Miskolctapolca barlangfürdő szolgáltatása ideális választásnak bizonyul akkor is, amikor hegyvidéki kirándulásra, vízesésekre, gazdag állat- és növényvilágra vágyik, vagy éppen a környékbeli Lillafüred romantikusTovább olvasom most!

Aki járt már Miskolcon, az bizonyára megcsodálta a város gyönyörű templomait és építményeit, remélhetőleg felkereste Miskolctapolcát és eltöltött pár órát, vagy szerencsés esetben pár napot, a népszerű miskolctapolcai barlangfürdőben. Felejthetetlen élmény és remek kikapcsolódás is egyben a barlangfürdő, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Természetesen, aki nem fürdőzésre vágyik, az is találhatTovább olvasom most!

Abban az esetben, ha Ön is megunta már, hogy a Szilvesztert otthon, vagy az otthonához közel unalmasan tölti, most itt az ideje, hogy tegyen azért, hogy ezúttal ne így történjen. Tájékozódjon időben a szervezésre kerülő eseményekről az országban és foglaljon le egy kedvező ajánlatot mihamarabb! Szilveszter szállás az Utisugó általTovább olvasom most!

A Hajdúszoboszló hírnevét a gyógyfürdő határozza meg. A jódos, brómos és konyhasóban gazdag gyógyvíz hatása kivételesnek mondható. A több ezer méteres mélységből felszínre törő víz ízületi gyulladásokra és sportsérülésekre alkalmazható. Az eredmény és a hatás nem marad el. A gyógyfürdő tulajdonképpen a Hungarospa fürdőkomplexum szerves részét képezi. A híres HajdúszoboszlóTovább olvasom most!

A legújabb felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele itthon fogja tölteni szabadsága idejét, ami törvényszerűen azt vonja maga után, hogy végre a hazai turizmus is fellendül. Egyre több ember fogja keresni a pihenés lehetőségét hazánk területén, amire valljuk be, nem is kevés lehetőség van. De melyik a legegyszerűbbTovább olvasom most!

Vannak emberek, akik bolondulnak a különleges helyzetekért, akik szabadidejüket, a kikapcsolódást és a pihenést csakis extrém és különleges környezetben tudják elképzelni. Természetesen ehhez szükséges a feltételek nélküli anyagi szabadság és valljuk be, ez nem minden ember számára biztosított. Aki viszont megteheti és a forró nyár elől pénztárcája nem szab határtTovább olvasom most!

Sticky
kastelyszallo

Ezen a domainen a Melczer Kastélyszálló weboldala üzemelt régen, ma már egy tájékoztató portál ami igyekszik nem csak a kastélyszállókról hanem minden más érdekes szállásról és más eseményekről is értesíteni az ide látogató publikumot. A Melczer Kastélyszálló jelenleg felújítás alatt van és az üzemeltetők nem tudják megmondani mikor fognak elkészülni.Tovább olvasom most!