Tosot klíma

Számos kényelmi funkcióval bír a Tosot klíma

A Gree kínai gyártó újabbnál újabb modelleket dob piacra és a termékei egyre magasabb minőséget képviselnek. A Tosot klíma hűteni és fűteni is tud, és mindezt igen halk üzemmódban teszi.

De ez csak egyik a számos előnye közül. Kezdve a korszerű műszaki megoldásoktól a wifi vezérlésen át az extra környezetbarát belső szűrőkig, a gyártó cég, maximálisan lépést tart a korral és a mai követelményekkel. Folyamatosan figyeli a vásárlói igényeket, hiszen csak így maradhat piacvezető.

A Tosot klíma az inverternek köszönhetően rendkívül költséghatékony, valamint nagyon halk. Ezt úgy éri el, hogy nem bizonyos beállított hőmérsékleten kapcsol ki és be, hanem folyamatos alacsony fordulaton fújja ki a hideg vagy meleg levegőt, beállítástól függően.

A karbantartásra és az alkatrész utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetnek a Tosot klíma gyártói, hiszen ennek tudatában a vásárlók nyugodtak lehetnek a hosszú távú használatot illetően. A klímák I-feel funkcióval vannak ellátva, amelynél a távirányító hőmérséklete szabályzóként használatos.

Print Friendly, PDF & Email