Tegyünk hatékonyan a poloska ellen

Poloska ellen

A kora őszi időszakban ellepték az egész országot a poloskák. Ezek többsége a zöld vándor vagy éppen a barna márvány fajták közül került ki. Amikor elindult az invázió, sokan egyszerűen nem tudták, hogy mihez kezdjenek. A veszély egy időre elmúlt, mert a hideg visszaszorította az élőlényeket, de érdemes felkészülnünk az újabb támadásra. Szerencsére van nagyon hatékony megoldás a poloska ellen, ami egyáltalán nem okoz kárt a rovarban, csak elűzi.

Nem kell különféle méreganyagokkal bajlódnunk, amik jó esetben hatnak, de az is lehet, hogy semmilyen eredményt sem nyújtanak. Amennyiben mégis, akkor a rengeteg tetemet kell bajos módon eltávolítanunk, ami plusz munka. Lépjünk fel okosan a poloska ellen és könnyítsük meg a saját dolgunkat!

A megfelelő termék bevetésével elérhetjük, hogy otthonunkat teljesen elkerüljék ezen élőlények. A bioforce.hu webfelületen kapható termék olyan természetes eredetű illatanyagokat tartalmaz, ami biztonsággal használható a poloska ellen. Meglepő módon, az összetevők fermentálásából keletkezett szag enyhe és kellemes a mi orrunknak. Továbbá a gyártók gondoltak arra, hogy ne hagyjon maga után nyomot a permet formájában kiszórt folyadék, ezért bátran alkalmazhatjuk azt minden körülmények között.

A poloska ellen már csak azért sem árt idejében felvérteznünk magunkat, mert a kora tavaszi hónapokban, nagy valószínűséggel ismét kezdetét veszi egy újabb invázió. Legyünk résen és vegyük elejét a kellemetlenségeknek! A poloska ellen használt szer, teljesen környezetbarát és nem ártalmas sem a kicsi gyerekekre, sem a háziállatokra.

Print Friendly, PDF & Email