Tökéletesen rögzít az alapcsavar

Csavarok sokasága

Hogyha rögzíteni szeretnénk valamilyen nehezebb dolgot, akkor nem lesz jó akármilyen csavar. Ezért a speciálisan erre a célra kialakított alapcsavar lesz a megfelelő választás. Nagyon erős és ellenálló, hiszen még a savas anyagok sem tesznek kárt benne.

Ez nem csoda, hiszen acélból van, amiről köztudottan rendkívül ellenálló. Többféle méret közül választhatjuk ki a megfelelőt. Egy állványzatot előbb-utóbb lebontanak, de ha például egy kaput szeretnénk rögzíteni, akkor sem kell mást keresnünk, mivel az alapcsavar ehhez is tökéletesen alkalmas.

Viszont arra oda kell figyelnünk, hogy mibe csavarjuk bele. Hogyha régi és repedezett a beton szerkezete, akkor megtörténhet, hogy az alapcsavar szétfeszíti azt. Ekkor már nem fogjuk tudni megfelelően rögzíteni az adott tárgyat, ami például lehet egy korlát is.

Ez különösen veszélyes, mert ha erre egy magas erkélyen van szükség, akkor mindenképp meg kell győződnünk arról, hogy az megfelelően lett rögzítve. A barkacsland.hu kiváló alapcsavar kínálattal rendelkezik és erre a Rawl Fixing márkanév a garancia.

Print Friendly, PDF & Email