fogszabályzós fogkefe

Ultrahanggal dolgozó fogszabályzós fogkefe

Nagyon sok gyerek és fiatal kénytelen fogszabályzót hordani annak érdekében, hogy a rágószerveik szép, egyenletes sort alkossanak. Ebben a periódusban a fogszabályzós fogkefe használata célszerű, mert ez biztosítja a tökéletes fogápolást.

Az eszköz közepén lévő sörték rövidebbek, így könnyen megtisztítható a fogszabályzó. Nagy gondot jelenthet ilyenkor a nehezen elérhető területek és a fogínyvonal tisztítása, ezért nélkülözhetetlen egy olyan eszköz, aminek alkalmazásával mégis megoldható. A patikatars.hu webes üzlet kínálatában felfedezhető fogszabályzós fogkefe a legjobb választást jelenti, mert az ultrahang erejével dolgozik. Rezgő-forgó mozdulataival képes teljesen tisztává varázsolni a fogsort.

Speciális kialakítású sörtéivel hatékonyan távolítja el a fogszabályzók körüli lepedéket. Különböző tisztítási üzemmódban dolgozik, amit a felhasználó választ ki. Nélkülözhetetlen tehát a fogszabályzós fogkefe, mert kifejezetten jó szolgálatot tesz a fogszabályozás viszonylag hosszú időszakában.