tengeri hajóutak

Aki még nem vett részt vízen zajló utazáson, annak most izgalmas információkkal tudunk szolgálni, ugyanis erről szól majd a soron következő cikkünk. A tengeri hajóutak olyan különleges élményt tudnak biztosítani az utasoknak, amire valószínűleg egész életükben élénken emlékezni fognak.Tovább olvasom most!

Wizzair kabinbőrönd

Rengeteg ember veszi igénybe a Wizzair repülőtársaság szolgáltatásait, amikor hosszabb vagy rövidebb időre elutazik valahová. Ehhez viszont rendelkezniük kell a szükséges utazótáskákkal, amelyek megfelelnek a légitársaság szabályainak, erre pedig nagyszerű példa a Wizzair kabinbőrönd.Tovább olvasom most!

Utazó bőrönd

Némi kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van. Ezen célból gyakran akár messzi tájakra is elkeveredhetünk, de az sem ritka, hogy az országon belül maradunk. Amennyiben lehetőségünk adódik arra, hogy akár több 1000 kilométerre lévő vidékeket fedezzük fel, akkor az első dolgunk között szerepeljen a tökéletes utazó bőrönd megvásárlása!Tovább olvasom most!

Minden tájnak megvan a maga jellegzetessége, azonban az Érmellék valóban különleges hely, különleges településekkel és emberekkel. Egyik gyönyörű települése ennek az elragadó vidéknek Szalacs, ami már a tatárjárás előtt is kiváltságos település volt. Az Aranybulla 1222-ben a Tiszántúl só lerakodó helyévé rendelte. Azt az utcáját, ahol hajdan német telepesek laktak,Tovább olvasom most!

A mindennapi rohanást, a munkával járó stresszt a szervezet sokáig nem tűri el anélkül, hogy problémák ne adódnának. A testi és pszichés egészség egyaránt kárát láthatja annak, ha nem figyel oda saját magára. De hogyan is tehetné ezt meg, amikor nagy a hajtás, és mindig akad valami fontos teendő? GondoltTovább olvasom most!

Hazánk idegenforgalmi régiói közül van egy, amely sok-sok évtizede töretlen népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen természeti értékek, látnivalók, izgalmas programok, és történelmi nevezetességek egy helyen találhatóak meg, nem is beszélve a számos élményfürdőről, wellness hotelről és szabadtéri rendezvényről. Bár a nyár már a végéhez közeledik, és a főszezonban tapasztalható nyüzsgésTovább olvasom most!

Hazánk idegenforgalmi régiói között a Mecsek és környéke töretlen népszerűségnek örvend. Ez nem csak a környék kulturális programjainak, vagy a történelmi nevezetességeknek köszönhető, hanem a természeti értékeknek is, amelyek között előkelő helyet foglal el az abaligeti cseppkőbarlang. forrás: vendegvaro.utazom.com   A nyáron hűvös klímájú barlang tíz méter magas nagyterme bizonyulTovább olvasom most!

Az emberi leleményességnek valóban nincs határa, és a következő példából is jól látszik, hogy ahol természetes, és ugyanakkor hasznos megoldást találnak egy problémára, ott az valóban működni is látszik. Történt ugyanis, hogy Bankokban egy bevásárlóközpont építését kissé elnézték, és az engedélyekben szereplő négy emelet helyett tizenegy került felépítésre. A hatóságTovább olvasom most!

A világ Michael Shumacher december 29-én történt síbalesetéről beszél több napja és az egészségéért aggódik. Hivatalos sajtótájékoztatót szerdára ígértek az orvosai, de mostani értesülések szerint a Forma-1 hétszeres világbajnokán életmentő műtétet hajtottak végre, állapota stabil, de nagyon súlyos. Ma már videó is kering a világhálón a szerencsétlen balesetről és aTovább olvasom most!

A repülés már egy idő óta nem luxus. A fapados járatok megjelenésével, szinte mindenkinek elérhetővé vált a repülés, bárki, bármikor repülőre ülhet. Sokkal körülményesebb volt gyakorlatilag régebben a repülőjegyet megvásárolni, mint eldönteni, hogy hova is repülünk, ha épp szabadságról, kirándulásról volt szó. Szerencsére a repülőjegyek ma már sokkal egyszerűbben, akárTovább olvasom most!

Egyre kíváncsibbak vagyunk, hogy mi van a mi kis világunkon, a Föld világán túl, ezért a kutatások is egyre nagyobb buzgalommal koncentrálnak erre a területre. A Mars bolygóval kapcsolatos két nagy kérdés van, amely foglalkoztatja a kutatókat és a világot is, hogy alkalmas volt-e valamikor valamilyen életformára és, hogy volt-eTovább olvasom most!

Egyre többet olvasunk, hallunk a hihetetlen mértékű környezetszennyezésről, mégis az elektromos autók népszerűsége egyelőre nem számottevő. Sokan az akkumulátoros körülményes töltési lehetőségeiről, míg mások az autók lassú sebességéről beszélnek, a Tesla jóvoltából azonban megoldódni látszik a probléma. Sorra jelennek meg a nagy autógyártók elektromos autói, amelyek meghazudtolják az eddigi előítéleteket.Tovább olvasom most!

Nik Wallenda egy újabb hihetetlen kísérletre vállalkozott, egy évvel azután, hogy egy öt centiméter széles kábelen átegyensúlyozott a Niagara vízesés felett. Eddig még egy kötéltáncos sem kelt át a Grand Canyon felett, így Nik Wandella máris rekordot állított fel, ahogy 22 perc és 54 másodperc alatt tette meg a 450Tovább olvasom most!

Akik Dubaiba szeretnének utazni, azok októbertől hazánkból is megtehetik, ugyanis a Wizz Air közvetlen járatokat indít az Arab Emirátusokba. A budapesti járat heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnak közlekedik október 28-tól. Az üzleti élet és a befektetések továbbfejlesztését eredményezheti a két ország között a közvetlen repülőgép járat.Tovább olvasom most!

A hagyományokhoz kapcsolódóan a Fényvillamos az idén is különleges péntek éjszakai csavargásra hívja vállalkozó kedvű utasait. Az adventi készülődésben nagyszerű lehetőség egy kis nosztalgiázás, ugyanis idén már negyedik alkalommal indul útjára a Fényvillamos. A téli ékszerként is emlegetett UV villamoson 3500 méternyi fényfüzéren 39 200 hidegfehér és kék színű LEDTovább olvasom most!

Ma már egyre több biztosító kínál utasbiztosítást közvetlenül mobiltelefonról vagy mobiltelefon alkalmazásról. Ezzel párhuzamosan kijelenthetjük, hogy mobiltelefonunk szerves része utazásunknak, nyaralásunknak. A dual sim android mobiltelefonokat pedig meglepő módon, de szinte felsorolhatatlan, amire használni tudjuk utazásunkkal, nyaralásunkkal kapcsolatban. Először is az android számtalan olyan alkalmazás elkészítését teszi lehetővé, amivel lefoglalhatjukTovább olvasom most!

Mondhatjuk, hogy tiszta Hollywood vagyunk, hiszen hatalmas sztárok forgattak az elmúlt időszakban hazánkban és a sornak még közel nincs vége. Brad Pitt és Bruce Willis után most Coli Farrell is hazánkba utazik, hogy leforgassák az Arthur & Lancelot című új Artúr királyfilmet. A női rajongók bizonyára nagyon várták már azTovább olvasom most!

Ebben a hatalmas kánikulában sokszor nem is tudjuk mit kellene tennünk, hogy elviselhetőbbek legyenek a napok. Természetesen mindenki az enyhülést várja, de nem lehet egyelőre még erre számítani. A legfontosabb, hogy legyünk elővigyázatosak és ne tartózkodjunk a tűző napon csak annyit mindenképpen szükséges és igyunk sok folyadékot. A légkondicionáló berendezéseknekTovább olvasom most!

  Utasbiztosítás nélkül utazni nem hogy csak nem felelőtlenség, hanem igazán nagy kockázat is, hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor és hol leselkedik ránk veszély, ennek ellenére az utazok, harmada köt biztosítást. Hiába rendelkezünk EEK-val, minden Uniós állampolgárra az Uniós ország szabályai vonatkoznak. Egy kirándulás nagy élményt nyújt mindenki számára, azonbanTovább olvasom most!