futóbicikli méretek

Valóban fontosak a futóbicikli méretek?

Egyre többen vennének biciklit a gyermeküknek az internetről, hiszen gyakran a jobb termékek webáruházakban találhatóak meg. Sokan azért nem mernek végül rendelni, mivel nem tudják, hogy milyen futóbicikli méretek illenek a gyermekük magasságához, korcsoportjához, stb.

A bababike.hu webáruházban kapható termékek 12-es méretűek, azonban univerzálisnak is mondhatóak. Ha valaki esetleg legyintene, hogy biztosan nincs ilyen, elmondhatjuk, az állítható változatok valóban univerzálisak. A webshop biciklijei ugyanis egytől-egyig használhatóak másfél évestől kezdve, egészen 4 éves korig. Ez annak tudható be, hogy az ülés nagy tartományban állítható. Az ülés helyzetének változtatása néhány mozdulattal, könnyedén megoldható.

A futóbicikli méretek tehát az itt kapható termékek esetében nem annyira lényegesek, mivel a termékek tulajdonképpen totyogó kortól kezdve a nagycsoportig problémamentesen használhatóak. Nézze meg a kínálatot, amiben szuper biciklik és kiegészítők is vannak fiúknak és lányoknak egyaránt!