stretch fólia

Változatos stretch fólia felhozatal itt!

A sztreccsfólia képes megkönnyíteni az egységrakományok rögzítését. A biztonságos szállításhoz ez nélkülözhetetlen és mindenképp jó beruházás, mivel nagyon olcsó. A kereskedelemben számos változat lelhető fel, az általános változatok minden téren megállják a helyüket, míg az ipari célra szántak a raklapra felhelyezett termékek rögzítésére, összefogására ideálisak. A nagyon vékony stretch fólia megállja a helyét a háztartásban is, például az élelmiszerek lefedésére.

A hengereken rendszerint több ezer méternyi stretch fólia található, így sokáig lehet ugyanazt a darabot használni. Mint minden más csomagolástechnikában használt terméknél, itt is léteznek natúr és színes változatok, így az áttetsző stretch fólia mellett, akadnak kék és fekete árnyalatúak is.

A mini változatok a bútorok apró elemeinek sérülése ellen valók, hogy azok ne karcolódjanak a szállítás és rakodás közben. Jól tapadnak a fogantyúkra, az asztallábakra, a széktámlákra, stb. A rendszerint 100-150 méter fóliát tartalmazó mini változatokhoz nyél is igényelhető, így a munkafolyamat kézre álló és kényelmes lesz.