gázolaj szivattyú

Vegyen gázolaj szivattyút a biztonságos szállításhoz!

Az autók mellett, több jármű és háztartásban megtalálható gép használ dízelmotort a működéshez. Ezeknek a tankolása nem a kúton, hanem otthon történik. Ha nem akarunk szakemberhez fordulni, akkor el kell gondolkodni egy gázolaj szivattyú beszerzésén. Sokan döntenek úgy, hogy régi kannás módszer helyett, inkább több száz litert is megvásárolnak, főleg ha megfelelően tudják tárolni.

A biztonságos szállításhoz elkerülhetetlen a gázolaj szivattyú használata, amivel nemcsak mozgatni tudjuk az illékony és lobbanékony folyadékot, hanem azt is figyelhetjük, hogy pontosan mennyit fogunk szállítani.

Ez akkor válik az előnyünkre, ha nemcsak mi használjuk az gázolajt, hanem a barátoknak is adunk belőle, esetleg eladjuk. A biztonságunk érdekében, beszerezhetünk előre összeállított szetteket, ahol a gázolaj szivattyú mellé szívó- és nyomótömlő is jár.

Ezeket akár külön-külön is megvásárolhatjuk, amennyiben valamelyikből már rendelkezünk otthon. A műanyag adagolópisztoly megfelel az otthoni használatra, ipari mennyiséghez viszont válasszuk az alumíniumot!