Vésőgép prémium kivitelben

Makita vésőgép

Ennek az eszköznek többféle fajtája létezik. A kézi változattal egészen precíz művészi munkák is kivitelezhetőek, hiszen a szobrászok előszeretettel használják.

Azonban a vésőgép ereje már inkább az építészeti munkák során hasznosítható leginkább, mivel megbirkózik a betonnal is. Egy renoválás alkalmával nem ritka, hogy szükség van a régi vezetékek cseréjére. Az újaknak azonban ki kell vésni a helyét a falban, ami rendkívül nehéz, sőt, szinte kivitelezhetetlen lenne vésőgép nélkül.

A különféle bontási munkákhoz is gyakran szoktak vésőgépet alkalmazni. Amikor a régi csempe lekerül a falról, akkor ez lesz az a bizonyos eszköz, amivel hatékonyan lehet dolgozni ahelyett, hogy egy kalapáccsal állnánk neki kocogtatni szép sorjában a feltapasztott kerámialapokat. A vésőgépet bontókalapácsként is szokták emlegetni.

Amennyiben egy egész fal lebontására van szükség, akkor nem árt egy bivalyerős változatot választani. A Hitachi bontókalapácsok megállják a helyüket az ehhez hasonló nagy igénybevétel esetén is, amiket a szerszamoazis.com webáruházból be lehet szerezni.

Print Friendly, PDF & Email