VR Treadmill rendezvényre

VR Treadmill rendezvényre a HoloFedélzet által

A VR szemüvegek olyan izgalmas élményekkel gazdagíthatják az embereket, hogy egy céges összejövetelt is képesek feldobni. Azonban, ha nem szeretné, hogy a vendégsereg fele tengeribetegség tüneteitől szenvedjen, akkor érdemes a VR Treadmill rendezvényre való kikölcsönzése mellett döntenie.

Ugyanis ezen virtuális valóságba elkalauzoló eszközök használata után sokan panaszkodnak szédülésre, hányingerre, ami annak tudható be, hogy az agy mozgást érzékel, de közben mégsem történik valós helyváltoztatás. Ellenben a szakik már ezt a problémát is kiküszöbölték egy speciális eszköz, a VR futópad révén, amibe ha becsatolja magát a szemüveg viselője, akkor együtt mozoghat a történésekkel, így a szervezet sem zavarodik össze.

A VR Treadmill rendezvényre való kibérlése által ezt a fantasztikus technológiát ismertetheti meg a résztvevőkkel, közben remek szórakozást is kínálhat a számukra. Fontolja meg ezt a lehetőséget és ha szeretné valami különlegessel meglepni a kollégáit, akkor keresse fel a holofedelzet.hu csapatát!

Print Friendly, PDF & Email